Restaurang

Vi  erbjuder våra gäster ett brett urval av god mat och dryck, allt från smårätter till festmåltider. 

Här kan du avnjuta lunch eller middag i stilren behaglig miljö och lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om era önskemål.

Med respekt för råvarorna och säsongens variationer erbjuder vi en klassisk, nordisk meny med moderna inslag. Vi väljer våra leverantörer med omsorg och använder mycket närproducerad mat, dessutom är vi även KRAV-certifierade. Vår köksmästare, Johan Nihl, och hans personal arbetar kontinuerligt med utveckling och förädling för att alltid kunna erbjuda en meny som passar allas behov.

Meny

Konserterbjudande

Konsertmeny

Studentbal



Boka bord på 0470-70 22 56

Öppettider
Lunch alla vardagar 11.30-13.30
Måndag-Lördag 17.00-22.00  

                                                                                                   

Sedan sommaren 2007 är vi förutom Miljödiplomerade även KRAV-cerifierade.

"En KRAV-certifierad restaurang ska bidra till en ökad tillgänglighet av KRAV-certifierade rätter och produkter. KRAV-godkända produkter ska i första hand vara KRAV-certifierade.

Upp till 50% kan också ha annan ekologisk märkning eller MSC-märke."

Det innebär att vi har bytt ut ett antal livsmedel mot helt KRAV-märkta alternativ. De livsmedel som just nu finns registrerade hos KRAV är;

Morot, Eko                                 Vitkål                                 Bitsocker                
Palsternacka                            Naturell yoghurt              Herrgårdsost i bit                   
Lättmjölk                                   Vetemjöl                           Basmüssli                    
Bregott                                       Gul lök                              Standardmjölk                                                    
Bryggkaffe, Eko                        Filmjölk                            Fruktmüssli
Rågmjöl                                    Äppeljuicekonc.              Apelsinjuicekonc.

Förutom dessa livsmedel har vi alltid ett stort antal andra som är KRAV-märkta beroende på säsong och tillgång hos våra leverantörer. En stor del av det kött vi serverar är även lokalproducerat.

Vi är medlemmar i MiljöResurs Linné som arbetar med utbildning och opinionsskapande för ett hållbart samhälle. Läs mer på www.miljoresurslinne.se